Sessie ComeniusFestival: Docenten helpen docenten: samen verder!

Welke lessen willen we vasthouden in het onderwijs als corona ons niet langer beperkt? Hierover interviewt Petra Wentzel tijdens het Comeniusfestival Mariska Kleemans. Mariska is bestuurslid van het ComeniusNetwerk en docent Communicatie en Media aan de Radboud Universiteit. 

Tips van docenten aan docenten

Ze bespreken de tips die docenten aan andere docenten gaven via de Vraagbaak Online Onderwijs. Welke lessen hebben we geleerd en moeten we zeker vasthouden na corona? Het gesprek gaat over online binding, studenten betrekken, het grotere belang van heldere structuur en het inzetten van nieuwe tools zoals een podcast. 

Praat je mee? Meld je dan aan voor het ComeniusFestival op 1 maart aanstaande. Deze sessie heet 'Docenten helpen docenten: samen verder!' en is van 14.55 - 15.25 uur. 

Het ComeniusFestival

Maandag 1 maart 2021 is het tweede ComeniusFestival voor onderwijsvernieuwers. Festivalmakers delen deze middag kennis over onderwijsinnovaties in ComeniusCircles, TeacherTalks of gaan met je aan de slag via tracés van het netwerk. Aan het eind van de middag wordt voor het eerst de Nederlandse Hogeronderwijspremie 2021 uitgereikt door de Minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap.

 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties