Vanaf woensdag 23 februari: Tweetchat over Blended Onderwijs. Praat je mee?

Sinds de noodgedwongen omslag naar online onderwijs, hebben we veel geleerd over hoe we onderwijs anders kunnen vormgeven. Nu het onderwijs weer face-to-face kan, willen we gedeeltelijk terug naar onderwijsvormen die op afstand niet konden, maar ook gebruikmaken van nieuwe elementen die we tijdens de pandemie hebben ontdekt. Hoe doe je dat? Hierover organiseert de TU Delft (vanuit het EU-project Digitel Pro) vanaf woensdag 23 februari een Tweetchat op Twitter. Volg #DigitelPro2022 en praat mee!

[update artikel 8 februari 2022]

23 februari: Tweetchat blended onderwijs   

De Tweetchat wordt georganiseerd door TU Delft vanuit het EU-project Digitel Pro waarin een aantal Europese Universiteiten samenwerken om hun kennis en expertise op het gebied van online en blended onderwijs breder te verspreiden. 

Vanaf 23 februari 2022 gaan we op Twitter in gesprek over diverse interessante vraagstukken rondom blended onderwijs. Zoals: wat hebben we geleerd van het onderwijs tijdens de pandemie? Hoe kan blended, hybride of online onderwijs worden vormgegeven? Hoe ga je om met de veranderd behoeften van studenten? En welke tools kun je inzetten?  

Meedoen is eenvoudig: Volg de #DigitelPro2022 op Twitter en praat mee! 

Gratis cursusaanbod Digitel Pro 

Vanuit Digitel Pro ontwikkelen onderwijsinstellingen cursussen om de lessen uit de pandemie voor het onderwijs van de toekomst te delen. De cursussen zijn interessant voor docenten, onderwijsondersteuners, ICTO-ondersteuners en iedereen die interesse heeft in het ontwikkelen van een blended, hybride of online vak. De modules worden online aangeboden en deelname is gratis.

De TU Delft verzorgt een module over blended onderwijs. Daarnaast zijn er modules over hybride onderwijs, online onderwijs en student readiness. De cursussen starten vanaf maart 2022. Meer informatie over het aanbod en inschrijven vind je hier. 

Bekijk ook de video hieronder over de module ‘Blending your education’ door TU Delft. 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 2 reacties

Reactie van Nina Reimert

Leuk! Benieuwd naar de dialoog en de ideeen die eruit komen.

Reactie van Martijn Ouwehand

De discussie is van start op Twitter. Volg #DigitelPro2022 en doe mee!