Ga jij ook naar Open Education Global in Nantes?

Een paar dagen intensief aan de slag het thema open leermaterialen. Ga jij samen met Nederlandse collega’s naar de internationale conferentie Open Education Global in Nantes, Frankrijk? Collega’s van SURF zijn ook aanwezig en organiseren enkele activiteiten voor Nederlandse conferentiegenoten.

OEGlobal conferentie

Van 23 tot en met 25 mei 2022 vindt de conferentie OEGlobal

plaats in Nantes, Frankrijk. OEGlobal is een jaarlijks terugkerende conferentie waar alle nieuwste trends en interessante voorbeelden op het gebied van open leermaterialen de reveu passeren. Van over de hele wereld komen docenten, professionals en open leermaterialen experts samen, de afgelopen jaren helaas online, maar dit keer op locatie!

Meerwaarde van bezoek aan live conferentie

Grote meerwaarde van gezamenlijk naar een conferentie gaan, is het ophalen (en brengen) van ideeën op het gebied van open leermaterialen, maar ook zeker het uitwisselen van kennis met deelnemers uit Nederland. Parallel aan de conferentie organiseert SURF daarom in Nantes verschillende activiteiten en uitwisselmomenten met collega’s uit Nederland.

Inhoudelijke activiteiten vanuit SURF

SURF organiseert voor de Nederlandse delegatie een kort (online) moment vooraf om alvast kennis te maken met elkaar en het bezoek aan de conferentie inhoudelijk voor te bereiden. Tijdens de conferentie organiseren we enkele activiteiten om met Nederlandse collega’s te reflecteren op de inhoud van de conferentie in relatie tot de situatie in het Nederlandse hoger onderwijs. Als laatste houden we nog een afsluitende borrel.

Aanmelden voor activiteiten

Ben jij van plan om naar OEGlobal te gaan? Of overweeg je mee te gaan? Laat dit weten door een mail te sturen aan Lieke Rensink (lieke.rensink@surf.nl), dan houden we je op de hoogte van alle georganiseerde activiteiten en momenten in Nantes en eenmalig vooraf online! (Aanmelden verplicht je niet tot deelname)

Meer informatie

  • Zelf iets presenteren? Call for proposals sluit 28 februari
    Als je toch afreist naar Nantes, is het ook interessant om zelf een presentatie te geven. Een voorstel indienen kan nog tot 28 februari via de website van OEglobal
  • Flexibiliteit in reis en verblijf
    SURF organiseert de reis en het verblijf dit keer niet centraal. Wij laten later nog weten in welk hotel we verblijven. Dan kan je wellicht daar ook boeken en makkelijk aansluiten bij SURF! Ook reist SURF met de trein naar Nantes, goed voor het milieu en snel!

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen