Interessante LinkedIn artikelen over praktijkvaardigheden leren met technologie - juni 2022

In dit maandelijkse artikel delen wij interessante bijdragen, posts en evenementen die wij de afgelopen maand tegen zijn gekomen op LinkedIn. Heb jij ook wat interessants voorbij zien komen? Laat het weten in de reacties!

📒 Projecten

🖥 Technologie

  • Virtual Reality is zijn weg aan het maken binnen het techniekonderwijs. Kijk hier voor een aantal simulator games die zijn ontwikkeld en probeer ze zelf eens uit.

📖 Lezen

🧏 Kijken en luisteren

  • Een Amerikaans technologiebedrijf, Cambridge University en dokters van het Addenbrooke’s ziekenhuis ontwikkelden een XR-applicatie om vaardigheden in het ziekenhuis te oefenen. In het artikel staat een filmpje waarin je ziet hoe deze applicatie eruitziet. Kijk in de comments voor een link naar een uitgebreider filmpje op YouTube.
  • Jolien Mouw ontwikkelde een virtuele kleuterklas om studenten voor te bereiden op hun stage in de kleuterklas en klassenmanagementvaardigheden aan te leren. In dit filmpje zie je hoe dit VR klaslokaal wordt ingezet en wat de studenten ervan vinden.

🗓️ Evenementen

Mist er iets?

Heb jij nog meer interessante artikelen voorbij zien komen? Vergeet die dan niet te delen op onze LinkedIn community pagina!

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen