2 oktober - Webinar Online Binding: maak alvast kennis met de sprekers

Op 2 oktober van 11.00 tot 12.00 uur voelen we 3 docenten en 1 student aan de tand over de impact van corona op hun onderwijs. Er is ook een nazit vanaf 12.00 uur waarin je je eigen oplossingen kunt delen of nog meer vragen kunt stellen. 

De vragen die (gestructureerd) worden beantwoord:

  1. Hoe hou je je studenten sinds maart "bij de les"?
  2. Hoe zorgde je voor de nieuwe eerstejaars snel voor een sticky online campus? 
  3. Hoe zorg je ervoor dat de studenten online ook stevig aan elkaar gaan plakken?

En natuurlijk zijn onze deelnemers volslagen transparant over hun grootste blooper!

Via de chat is er ruimte voor jouw vragen, dus tune in en praat mee. De inschrijving is gesloten maar je kunt direct deelnemen via deze link

Maak hier alvast kennis met de sprekers/vragenbeantwoorders/collega's:

  • Ines Lindner: docent die minder doceert, maar wel meer laat leren. Werkt veel met onmiddellijke feedback. Bouwt aan sociale structuren. In deze korte clip vertelt ze alvast iets over haar visie en aanpak. 
  • Sylvia Bronkhorst: werkt en doceert over hoofd, hart en handen. Verbinding is voor haar heel belangrijk. Durft online te experimenteren, bijvoorbeeld met positive gossip. Offline spreekt ze soms planten toe, ook als experiment. Lid van het Comeniusnetwerk
  • Calvin Rans: docent van het jaar 2019. Verslaafd aan onderwijs. Werkt veel met video en maakt zelf animaties en korte herbruikbare kennisclips. Plakt letterlijk stickers. Maar vindt vooral dat zijn studenten toekomstige collega’s zijn waarmee hij graag wil blijven samenwerken. Lid van het ComeniusNetwerk. 
  • Nian Vervoort: student en student-assistent. Bouwde mee aan een virtueel lab toen het echte labwerk niet meer mogelijk bleek.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties