De SURF Onderwijsdagen op 15 en 16 november 2022

Dit is het jaar dat het onderwijs uit de coronacrisis komt. Er wordt weer volop fysiek les gegeven, maar online en hybride onderwijs blijven ook bestaan. Nu is hét moment om onze ervaringen te benutten en het onderwijs duurzaam te verbeteren. Tijd om keuzes te maken. Maar welke richting kiezen we?

Het thema van de onderwijsdagen 2022: daadkracht

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ICT-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 15 & 16 november 2022 live in Den Bosch. We zoeken projecten en initiatieven die een inspirerend voorbeeld zijn voor anderen. Doe mee en dien nu je voorstel in voor een sessie.

Call for proposals is nu open

Heb jij met je project of initiatief krachtige stappen gezet en wil je je verhaal delen op de SURF Onderwijsdagen 2022? Dien een sessievoorstel in! Je kunt ook een actueel vraagstuk of onderwerp inzenden waar je met deelnemers over in gesprek wilt gaan. We bieden verschillende werkvormen aan, waarbij sessies met veel interactie meer kans op toekenning hebben. De call for proposals staat open tot en met 31 mei 2022.

Nomineren voor SURF Onderwijsawards 2022

Tijdens de SURF Onderwijsdagen reiken we de SURF Onderwijsawards 2022 uit aan doorpakkers die daadkracht tonen. Onderwijsvernieuwers die een grote bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie met ICT. Ken jij een onderwijsvernieuwer die een SURF Onderwijsaward verdient? Schrijf die dan uiterlijk 30 juni in.

Samen stappen zetten

Samen maken we een inspirerend programma, waarin doorpakkers en innovatieve denkers een podium krijgen, waar we uitdagingen verkennen en kennis uitwisselen om tot daadkrachtige vervolgstappen in het vakgebied te komen. We kijken uit naar je ideeën.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen