Digital University Day - 26 november

De Coronacrisis heeft op universiteiten en hogescholen ook een grote impact gehad. Niet alleen onderwijs, maar ook voorlichtingsactiviteiten, academische plechtigheden, promoties, wetenschappelijke bijeenkomsten en congressen kunnen niet in de oude vorm georganiseerd worden. De 1.5m maatregelen en overige beperkingen zullen nog wel even blijven gelden, bovendien is de verwachting dat sommige veranderingen blijvend zijn. Denk aan de hybride vorm van evenementen, deels fysiek en deels online. Maar hoe organiseer je nou een online of hybrideactiviteit en welke vorm past het beste bij jouw evenement of doelgroep? 

Op deze en andere vragen krijg je op donderdag 26 november 2020 antwoord. Dan organiseren TU Delft en Tilburg University de Digital University Day. Tijdens dit virtuele evenement kun je leren van best practices en sparren met experts en collega's van andere universiteiten en hogescholen.  

Het doorlopende programma van 12.00 tot 16.30 uur biedt keynotes en break-out sessies, je kunt een bezoek brengen aan de exposanten in de virtuele bedrijvenmarkt en elkaar ontmoeten in de netwerkcarrousel. Kortom Digital University Day staat voor informeren, adviseren, kennis uitwisselen, netwerken en verbinden. 

Voor wie? 
Eventmanagers, academici, communicatie- en voorlichtingmedewerkers, ICT/Online afdelingen, studentencommunicatie, secretaresses, overkoepelende studentenorganisaties, facilitaire- en alumni medewerkers, eigenlijk voor iedereen die zich bij de universiteit en hogescholen bezighoudt met het organiseren van evenementen.  

Voor registratie en programma, bezoek de website www.digitaluniversityday.nl 

Banner Digital University Day

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties