Dimitri van Dillen: Nieuwe webinarhost voor de Vraagbaak Online Onderwijs

Dit studiejaar 2024-2025 organiseert de Vraagbaak weer een serie webinars – met een nieuwe webinarhost: Dimitri van Dillen . Wie is Dimitri? En over welke onderwerpen gaan de webinars dit studiejaar zoal? 

Dimitri is docent en themacoördinator educatieve technologie bij het ROC van Twente. Hij doceert onder andere digitale geletterdheid en ondernemend gedrag. Dimitri heeft het delen van kennis hoog in het vaandel staan.

 

Student centraal in het leerproces

Dimitri: “Ik kijk ik ernaar uit om mijn passie voor onderwijsinnovatie en digitale didactiek te delen. Vanuit mijn rol als ambassadeur voor het mbo en als voorvechter voor toekomstgericht onderwijs, wil ik anderen inspireren om écht de student centraal te stellen in het leerproces.”
 

Zelfregulerend leren met A.I.

Dimitri: “Zet 8 november van 11.00-12.00 uur alvast in je agenda! Tijdens dit webinar verwelkom ik een aantal topsprekers die hun inzichten delen over zelfregulerend leren met A.I. en de kansen en uitdagingen van digitalisering in het onderwijs.”

Lerend kwalificeren en ontwikkelingsgericht toetsen

In november/ december besteedt de Vraagbaak in de webinars ook aandacht aan lerend kwalificeren en ontwikkelingsgericht toetsen. 
 

Over welke onderwerpen wil jij meer horen in onze webinars?

Heb je een onderwerp waarover je graag meer zou willen horen in een webinar? Laat het ons weten.

Je kunt je reactie geven onder dit artikel of mailen naar anneke.demaat@surf.nl

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties