OU biedt docenten gratis online colleges over digitale didactiek

Voor alle onderwijsinstellingen die vanwege de coronacrisis nu onderwijs online willen geven, biedt online-onderwijsexpert Open Universiteit live virtuele colleges aan over digitale didactiek. Gister startte daartoe een serie live online colleges van de onderwijsexperts van de Open Universiteit over digitale didactiek. Vragen stellen tijdens de colleges is mogelijk en achteraf kunnen ze worden teruggekeken. Het tweede live college is vanavond, 18 maart 2020, om 19.00u.

Geplande volgende online colleges

  • Op 18 maart 2020 van 19.00 - 20.00 uur: Digitaal lesmateriaal maken, door dr. Eric Kluijfhout, hoofd advisering, training en productie bij het ECO van de OU, en drs. Willeke Kerstjens, onderwijskundige bij ECO.
  • Op 19 maart 2020 van 19.00 - 20.00 uur: Begeleiden in online omgevingen, door drs. Wilfred Rubens, business developer en projectleider bij de OU en drs. Iwan Wopereis, als onderwijskundige verbonden aan ECO. 

Bekijk www.ou.nl/ddguide met richtlijnen en adviezen voor docenten over digitale didactiek.

Voor meer informatie, bezoek de website van de OU: https://www.ou.nl/-/ou-biedt-docenten-gratis-online-colleges-over-digitale-didactiek 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen