Save-the-date: Educational Pioneers and Innovators Conference (EPIC) 2022

Noteer 30 mei, 31 mei en 1 juni 2022 in je agenda en maak je klaar voor EPIC! EPIC is hét evenement over digitale transformatie in het hoger onderwijs, georganiseerd door het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. Gedurende drie dagen komen  onderwijspioniers en -vernieuwers van over de hele wereld samen om kennis te delen over onderwijsinnovatie met technologie.

Datum: 30 mei, 31 mei en 1 juni
Locatie: Rotterdam: Van Nelle Fabriek (UNESCO Werelderfgoed)

'On the digital transformation in higher education'

EPIC is georganiseerd om te innoveren, te delen en te versnellen. Welke digitale transformaties in het hoger onderwijs vinden wereldwijd plaats? Welke onderwijsinnovaties met technologie veranderen het hoger onderwijs? 

Ben je een onderwijsinnovator of pionier je met innovaties met technologie in je onderwijs? Ben je materiedeskundige, beleidsadviseur of ondersteuner bij een hoger onderwijsinstelling, beleidsadviseur bij een overheidsorganisatie, of lid van een studentenorganisatie? Dan is EPIC voor jou!

In zes thema's biedt het congres keynotes, workshops, discussies, en meer, over verschillende onderwerpen met betrekking tot onderwijsinnovatie met technologie. De thema's zijn:  

  1.     Aanjagen van duurzame verandering in het hoger onderwijs  
  2.     Digitale vaardigheden verbeteren
  3.     Flexibilisering van het onderwijs  
  4.     Naar digitale (open) leermaterialen
  5.     Veilig en betrouwbaar gebruik van studiedata
  6.     Onderwijsinnovatie met technologie

Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan EPIC, als spreker of als bezoeker? Ga naar de website van het Versnellingsplan voor de laatste updates en blijf op de hoogte!

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen