Dien je proposal in voor EPIC!

Ben je een onderwijspionier of -vernieuwer? Dien dan je proposal voor EPIC in! EPIC is de Educational Pioneers and Innovators Conference van 2022, die professionals uit het hoger onderwijs van over de hele wereld de kans biedt om kennis over en ervaring met de digitale transformatie en innovatie met technologie in het hoger onderwijs te delen. Op 30 en 31 mei en 1 juni komen onderwijsinnovators en -pioniers bijeen in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Wil je hier ook een bijdrage aan leveren? De Call for Proposals is nu open!

Call for proposals voor EPIC.
EPIC Call for Proposals

Submit an EPIC proposal!

Voor EPIC nodigen we je uit projecten, onderzoek, good practices, samenwerkingen of geleerde lessen te delen binnen een van de verschillende thema's. De thema's van EPIC zijn:

  1. Driving sustainable change in higher education  
  2. Enhancing digital skills 
  3. Making education more flexible  
  4. Towards digital (open) educational resources  
  5. Safe and reliable use of learning analytics 
  6. Technology-enhanced education

Heb je dus een interessante casestudy of een boeiend idee voor een presentatie? Dien dan een proposal in! Dat kan tot 28 januari 2022. Ga naar www.epic-conference.nl om je proposal in te dienen. Je vindt er meer informatie over EPIC en over het indienen van je proposal. Lees de instructies voor het indienen van voorstellen zorgvuldig door voordat je je proposal indient.

Over EPIC

EPIC is gericht op het delen en versnellen van innovaties in het hoger onderwijs wereldwijd. Welke digitale transformaties in het hoger onderwijs vinden momenteel plaats? Wat zijn de wereldwijde trends op het gebied van innovaties met technologie in het hoger onderwijs? Het congres is voor iedereen die zich bezig houdt op het gebied van innovatieve technologie in het hoger onderwijs: van onderwijskundig ICT professionals tot aan beleidsadviseurs bij een hoger onderwijsinstelling of overheidsorganisatie.

EPIC wordt georganiseerd door het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. In het Versnellingsplan werken 39 hogescholen en universiteiten samen aan de kansen die digitalisering biedt voor het hoger onderwijs.

Blijf op de hoogte

Neem een kijkje op www.epic-conference.nl voor meer informatie over EPIC, de thema's, en om op de hoogte te blijven.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties