Ga jij naar ELI2023?

Ben jij van plan om van 7 t/m 9 juni naar de ELI conferentie van EDUCAUSE in Anaheim (VS) te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor jou! SURF wil graag een excursiedag met het thema Future Campus organiseren en jij kan deelnemen.

ELI is een belangrijk evenement op het gebied van onderwijs en technologie, waar onderzoekers, docenten, beleidsmakers en andere professionals uit de hele wereld samenkomen om te discussiëren over de nieuwste ontwikkelen op het gebied van onderwijs en technologie. Het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen.

SURF heeft in het verleden studiereizen georganiseerd naar deze conferentie. Lees bijvoorbeeld het verslag van de reis uit 2020 die door corona een bijzondere wending kreeg. Tijdens zo’n reis kan van alles ontstaan, zo werd na de reis in 2019 de SIG learning spaces opgericht.

Dit jaar willen we de Nederlandse delegatie weer samenbrengen. Ditmaal onder het thema Future Campus. De studiereis zal dit jaar een andere opzet hebben dan jullie misschien gewend zijn. Vluchten, verblijf en toegang tot de conferentie worden door de deelnemers zelf geregeld. SURF organiseert voorafgaand aan de conferentie, waarschijnlijk op 6 juni, wél een excursiedag. Op deze dag willen we werkbezoeken (peer visits) en gezelligheid combineren. Dit is een uitgelezen kans om andere Nederlandse deelnemers te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

Het programma is nog in ontwikkeling want we horen graag waar jullie behoefte aan hebben. Heb je dus interesse in het bezoeken van ELI2023? Laat van je horen! Stuur een mailtje naar iris.huisintveld@surf.nl en dan spreken we elkaar snel.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen