HAN Verandertraject "aanpak digitale leermaterialen"

Sinds maart 2023 is het verandertraject "Aanpak Digitale Leermaterialen" van start gegaan. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het open delen en gebruiken van leermaterialen op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zo goed mogelijk te organiseren en te faciliteren.

In het kader van dit traject zijn er twee informatieve blogs geschreven. De eerste blog gaat over hoe men gekomen is tot HAN brede definities voor open en digitale leermaterialen. Lees de blog hier: https://blog3.han.nl/hanicto/han-definities-digitale-leermaterialen/ Hierin wordt beschreven welke overwegingen en stappen hebben geleid tot de vaststelling van deze definities.

De tweede blog werpt een blik op hoe de HAN concreet aan de slag gaat binnen het verandertraject "Aanpak Digitale Leermaterialen." Hierin worden de acties belicht die worden ingezet om de doelstellingen van het traject te bereiken. Lees deze blog hier: https://blog3.han.nl/hanicto/een-stap-naar-de-toekomst-van-onderwijs-het-verandertraject-aanpak-digitale-leermaterialen-bij-de-han/

Wilt u meer informatie over het verandertraject of heeft u suggesties of opmerkingen, neem dan contact op met ons via: aanpakdigitaleleermaterialen@han.nl.

Houd ook onze website in de gaten voor meer opgeleverde producten: https://www.han.nl/onderwijsondersteuning/leren-werken-met-ict/leermate…;

 

Auteur

Ooit begonnen als gepromoveerd neurofysioloog, maar ondertussen bevlogen…

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen