Kwartaalupdate SIG Learning Spaces - juni 2020

De kwartaalupdate van de SIG Learning Spaces en SURF - juni 2020 

Het is een vreemde tijd. Vanaf half maart zijn alle fysieke Learning Spaces leeg komen te staan. En het ziet er naar uit dat nu de scholen weer langzaam open gaan we opnieuw na moeten denken over het onderwijs in een hybride setting. Met nog steeds veel online en a-synchroon onderwijs. En met een campus waarbij de 1,5 meter afstand de norm is geworden.

Een uitdagende tijd!
Vanuit de Special Interest Group (SIG) Learning Spaces en SURF sturen we je deze update met terugblikken en nieuwtjes uit de community Learning Spaces.

Bijgevoegd in pdf de nieuwsbrief die eergisteren verstuurd is naar ons emailbestand.
Iedereen die belangstelling heeft voor de activiteiten van de SIG Learning Spaces kan lid worden van deze communitywebsite en ontvangt automatisch een bericht als er nieuwe artikelen geplaatst worden. Hieronder lees je hoe je dat kunt doen. 

Sluit je aan
Je kunt je aansluiten bij de SURF Special Interest Group Learning Spaces door ons te volgen op de SURFcommunities. Hoe doe je dat?

  • SURF naar communities.surf.nl.
  • Klik op Inloggen en log in met je instellingsaccount en geef toestemming om je account te activeren. Heb je geen instellingsaccount, ga dan naar Aanmelden waar uitleg staat over een gastaccount.
  • Zet in je profiel een vinkje bij Stel mij via mail op de hoogte van nieuwe content in groepen en expertises die ik volg.
  • SURF nu naar de Community-pagina van de SIG Learning Spaces.
  • Klik op Volg deze groep
    et voila !!! 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties