Call for Proposals EPIC: deadline verlengd tot 14 februari!

Ben je een onderwijspionier of -vernieuwer? En wil je een proposal indienen voor EPIC, de Educational Pioneers and Innovators Conference?  De deadline voor de Call for Proposals voor EPIC is uitgesteld tot 14 februari! Heb je een interessante casestudy of een boeiend idee voor een presentatie rondom onderwijsinnovatie en digitalisering in het hoger onderwijs?

Dien dan hier je proposal in

Call for proposals EPIC

Submit an EPIC proposal!

Voor EPIC nodigen we je uit projecten, onderzoek, good practices, samenwerkingen of geleerde lessen te delen binnen een van de verschillende thema's. De thema's van EPIC zijn:

  1. Driving sustainable change in higher education  
  2. Enhancing digital skills 
  3. Making education more flexible  
  4. Towards digital (open) educational resources  
  5. Safe and reliable use of learning analytics 
  6. Technology-enhanced education

Heb je dus een interessante casestudy of een boeiend idee voor een presentatie? Dien dan een proposal in! Dat kan tot 14 februari 2022. Ga naar www.epic-conference.nl om je proposal in te dienen. Je hoort niet later dan 14 maart of je proposal is gehonoreerd. 

Over EPIC

Op 30 en 31 mei en 1 juni komen onderwijsinnovatoren en -pioniers bijeen in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. EPIC is gericht op het delen van innovaties in het hoger onderwijs wereldwijd. Welke digitale transformaties in het hoger onderwijs vinden momenteel plaats? Wat zijn de wereldwijde trends op het gebied van innovaties met technologie in het hoger onderwijs? Het congres is voor iedereen die zich bezig houdt op het gebied van innovatieve technologie in het hoger onderwijs: van onderwijskundig ICT professionals tot aan beleidsadviseurs bij een hoger onderwijsinstelling of overheidsorganisatie.

EPIC wordt georganiseerd door het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT. In het Versnellingsplan werken 39 hogescholen en universiteiten samen aan de kansen die digitalisering biedt voor het hoger onderwijs.

Blijf op de hoogte

Neem een kijkje op www.epic-conference.nl voor meer informatie over EPIC, de thema's, en om op de hoogte te blijven.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties