Kennisontwikkeling en docentprofessionalisering in Future Learning Spaces. Een evaluatiestudie in co-creatie met docenten

"Het is de beste werkgroepruimte waarin ik ooit ben geweest. Alle werkgroepruimtes zouden zo moeten zijn." (quote student)
"Zorgt voor verbinding en interactie, eenvoudig in groepen te splitsen en tegelijkertijd gemakkelijk plenair te gaan." (quote docent)

Dit zijn twee van de (vele positieve) quotes over de Future Learning Spaces van Universiteit Utrecht uit de evaluatie studie die ik, samen met Ria Dolfing, docenten en studenten, deed.
 

Dit onderzoek heeft geresulteerd in het rapport 'Kennisontwikkeling en docentprofessionalisering in Future Learning Spaces. Een evaluatiestudie in co-creatie met docenten' met daarin:
1. Een begeleidingstraject voor docenten om ze te ondersteunen in het ontwerpen en uitvoeren van interactieve leeractiviteiten in de huidige en toekomstige FLS.
2. Een checklist van aandachtspunten om de inrichting van de huidige en toekomstige FLS te optimaliseren om de interactieve leeractiviteiten uit te kunnen voeren.
3. Aanbevelingen over hoe interactieve leeractiviteiten vorm te geven in de FLS.

Nieuwsgierig? Lees meer via de linkjes!

 

 

studenten werken in groepjes aan zit-statafels, docent is met groepje in gesprek
Studenten werken in groepjes aan zit-statafels, de docent kan eenvoudig aanschuiven

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties