Learning spaces bij Online Educa Berlin 2019

Online Educa Berlin is een groot internationaal congres over innovatie in onderwijs en ICT waar professionals uit onderwijs en overheid elkaar ontmoeten. Ze omschrijven zichzelf als: The global, cross-sector conference and exhibition on technology supported learning and training. De 2019 editie zal plaatsvinden in Berlijn op 27, 28 en 29 november.

Logo van Online Educa Berlin met de slogan Shaping the future of learning

The new home of learning

Operational excellence, spaces and ecosystems is een van de thema’s van de conferentie. Learning Space design valt binnen dit thema. Het volledige programma is nog niet beschikbaar maar een aantal hoofdonderdelen staat online. Daar trof ik de volgende sessies aan die gaan over learning spaces.
 

 • Does One Size Fit All? Designing Custom Active Learning Classrooms for a Variety of Learning Challenges
  Georgia State University (USA)
   
 •  Developing Sustainable Learning Spaces in the Digital Age
  Panel Discussion met bijdrages van het Hochschulforum Digitalisierung (D), SURFnet (NL), Hochschule der Medien Stuttgart (D) en JISC (UK)Met het vergelijk van de situaties in de verschillende landen.
   
 •  Education in Context: The Classroom of the Future, Today
  Myron Cizdyn, eLearning Journeys (USA)
   
 •  Serious Gaming: Designing an Educational Escape Room
  Jasper van Winden en Emma Bosman, Universiteit Utrecht (NL)
  De ontwikkelde pop-up Escape Room streeft ernaar de visie van leraren op de technologische mogelijkheden voor onderwijs te verbreden.

Met korting naar Online Educa Berlin

Via SURF kun je gebruikmaken van een flinke korting van 100 euro op de conferentie. Vul bij het inschrijven de kortingscode AC103 in.

Zien we je in Berlijn?

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties