Webinar Open Pedagogy op 3 maart

Op dinsdag 3 maart, 12.00-12.45 organiseert de Special Interest Group Open Education van SURF, in het kader van de Open Education Week, een webinar over Open Pedagogy.

Een open benadering van onderwijs en lesmateriaal maakt het mogelijk leeractiviteiten te realiseren die zonder ‘open’ minder krachtig zijn – of zelfs onmogelijk. Een paar maanden geleden heeft de SIG Open Education een Thema-uitgave Open Pedagogy gepubliceerd waarin een dergelijke onderwijsaanpak in de Nederlandse context wordt verkend. De publicatie biedt docenten concrete ideeën en handvatten voor hun eigen onderwijspraktijk.

In de webinar presenteren Robert Schuwer (Fontys Hogescholen) en Nicolai van der Woert (Radboud UMC) de thema-uitgave. Vervolgens licht Mariska Boer van Hogeschool Utrecht één casus toe die in de thema-uitgave aan bod komt. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het webinar richt zich op een ieder die beroepshalve interesse heeft in didactische aspecten van hoger onderwijs – zowel ten aanzien van ontwerp, uitvoering als ondersteuning en beleid. Het webinar duurt ongeveer drie kwartier. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

>> Het webinar is via de volgende link te bezoeken: https://zoom.us/j/691760734

>> Een korte technische instructie voor het starten van de webinar-tool is hier te vinden.

>> De Thema-uitgave Open Pedagogy is hier te vinden

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 2 reacties

Reactie van Marloes Klumpers

Hallo Robert, is de webinar ergens terug te kijken? Collega's willen hem graag alsnog bekijken!

Gerelateerde artikelen