Enquête: Ervaringen met Hybrid virtual classrooms nog in te vullen tot 15 november

Hybrid virtual classrooms staan de laatste maanden in de belangstelling vanwege de COVID-beperkingen om ‘gewoon’ samen te komen op de campus. De SURF SIG Learning Spaces wil graag via een enquête weten hoe instellingen er nu mee bezig zijn. Heb jij de afgelopen periode een Hybrid virtual classroom opgezet? Vul dan de enquête in. Op 30 oktober hebben we de eerste resultaten gepresenteerd tijdens het zeer druk bezochte webinar "De snelle opkomst van Hybrid virtual classrooms". Toen is besloten om nog meer data te verzamelen en de inzameling te verlengen tot 15 november. 

Ga naar de enquête

Hybrid virtual classroom

In een Hybrid virtual classroom zijn enkele studenten in de fysieke ruimte en andere studenten doen via schermen online mee. Bij een volledige virtual classroom zijn alle studenten via schermen online deelnemer. Voor de corona periode waren nog maar een paar ruimtes ingericht als Hybrid virtual classroom. Bijvoorbeeld bij de Universiteit Utrecht en bij de KU Leuven. Nu zien we dat bij meerdere instellingen in het hoger onderwijs snelle oplossingen worden bedacht voor een Hybrid virtual classroom. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van traditionele onderwijsruimtes en eenvoudige technieken.

Deel jouw oplossing via de enquête

Via deze enquête willen we vooral een beeld te krijgen van de snelle oplossingen die nu bedacht worden voor Hybrid virtual classrooms.

Heeft jouw instelling één of meerdere van deze ruimtes ingericht? Deel dan jouw ervaringen via de enquête. We horen het ook graag als je geen ruimtes hebt ingericht. Je kunt de enquête invullen tot en met 15 november !!

We hopen binnenkort een webinar specifiek over de technische en fysieke aspecten te organiseren. 

Alvast dank voor het invullen!

Namens het kernteam Learning Spaces,
Marij Veugelers 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen