Inventarisatie toetsen op afstand: doe mee!

De werkgroep Toetsen op afstand van het Versnellingsplan werkt aan een landelijke inventarisatie van vraagstukken rondom toetsen op afstand

Plaats- en tijdonafhankelijk toetsen staan vanwege de pandemie hoog op de agenda. Op het gebied van toetsen op afstand is nog een wereld te winnen. Om een goed beeld te krijgen van de vraagstukken die spelen heeft de werkgroep Toetsen op afstand twee vragenlijsten ontwikkeld: een voor docenten en een voor voorzitters van examencommissies. Op deze manier willen we vaststellen welke inzichten we het beste kunnen delen en welke oplossingen en praktische handvatten we kunnen ontwikkelen voor docenten en examencommissies als het gaat om toetsen op afstand, zowel tijdens de COVID-19-situatie als daarna.

Ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en afnemen van toetsen?  
Ben je in de hoedanigheid als docent/opleider, examinator, lid van toets-/opleidings-/curriculumcommissie of onderwijscoördinator verantwoordelijk voor het opstellen en afnemen van toetsen? Dan zijn we geïnteresseerd in je ervaringen met toetsen op afstand. Vul deze vragenlijst in en deel je ervaringen! 
Op een later moment de vragenlijst invullen? Reageren kan tot 19 april a.s.
Kijk hier voor meer informatie over de vragenlijst. 

Ben je voorzitter van een examencommissie?
Vul dan deze vragenlijst in. De werkgroep wil de belangrijkste knelpunten in kaart brengen en proberen om oplossingen aan te dragen die het examencommissies gemakkelijker maken om de uitdagingen het hoofd te bieden. Daarbij wil de werkgroep uitdrukkelijk voorbeelden van mooie oplossingen verzamelen en naderhand delen. Op een later moment de vragenlijst invullen? Reageren kan tot 19 april a.s.
Meer informatie over deze vragenlijst vind je hier
 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen