Online kennisdeling: Op zoek naar het optimale blended ontwerp in coronatijd.

Hoe bepaal je de optimale mix tussen face-to-face en online onderwijs? En welke oplossingen heb je hiervoor? Stel al je vragen én vertel over jouw good practices tijdens deze kennisdelingsbijeenkomst van de SIG Blended Learning. 

De SURF SIG Blended Learning, werkgroep ‘Faciliteren van docenten en docentprofessionalisering (ondersteuning)’ organiseert op dinsdag 7 juli van 10.00 tot uiterlijk 11.30 u. een online kennisdelingssessie. 

Hierin stellen we de vraag centraal ‘Welke oplossing heb jij om de optimale mix tussen face-to-face en online onderwijs te bepalen’?  Dit terwijl de beschikbare face-to-face tijd mogelijk nog onzeker is.  

Sta jij of staat jouw team voor de uitdaging goed blended onderwijs te ontwerpen? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan dit webinar van de SIG Blended Learning, werkgroep Docentprofessionalisering blended learning. Draag oplossingen aan én breng vragen in. Aan de hand daarvan voeren we het gesprek. Als afronding formuleren we conclusies. Natuurlijk biedt de sessie ook de gelegenheid om contacten te leggen en mogelijk tot verdere samenwerking te komen.

Ben je ondersteuner, docent, manager, onderwijskundige of vergelijkbaar? En ben je verantwoordelijk voor onderwijsontwikkeling en met je team betrokken bij dit vraagstuk? Schrijf je in en beantwoord vooraf (kort) twee vragen:

  • Welke oplossing heb jij om de optimale mix tussen face-to-face en online onderwijs te bepalen?
  • Welke prangende vraag heb je?

De informatie die je geeft is alleen ter inzage voor de leden van de SIG Blended Learning en voor de deelnemers aan de sessie.

Let op: Het zal mede van het verloop van de sessie afhangen en je inbreng hierbij, in hoeverre jouw specifieke situatie aan de orde komt.

Inschrijven 

 

 

×

 

 

 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties