Woensdag 6 april 2022: Lectorale rede Nynke Bos over kansen en bedreigingen Blended Learning

Lector Teaching, Learning & Technology Nynke Bos spreekt op woensdag 6 april 2022 tijdens haar lectorale rede over de kansen en bedreigingen van Blended Learning. Daarbij blikt ze vooruit naar de toekomst: welke rol speelt technologie in het onderwijs 2030? Voorafgaand aan de rede zijn er diverse workshops te volgen. Aanmelden is nu mogelijk. 

Programma: 13.45 - 17.00 uur
Locatie: Livestream en op locatie Hogeschool Inholland Den Haag 

Lectorale rede

Als lector Teaching, Learning & Technology onderzoekt Nynke de rol die technologie speelt en kan spelen om het leerproces van studenten te versterken. 

Tijdens haar lectorale rede ‘Vloeiend over grenzen heen: technologie als verbinder van leerprocessen’ op woensdag 6 april bij Inholland Den Haag gaat ze in op de kansen en bedreigingen van Blended Learning. En blikt ze vooruit naar de toekomst: welke rol speelt technologie in het onderwijs in 2030? De rede is zowel fysiek als bij Hogeschool Inholland in Den Haag te volgen. 

Workshops

Voorafgaand aan de rede wordt een aantal workshops bij dit thema georganiseerd. De workshops zijn op locatie. Aan de workshop Hybrid Virtual Classroom Workshop kun je ook digitaal deelnemen. 
 

 • Ideeëngenerator digitale ondersteuning programmatisch toetsen
  Door: Karin van Bakel & Judith Heijmans 
 • Ontwerpen van Blended Learning - Domein Gezondheid, Sport & Welzijn
  Door: Hans Smeele & Carolien Wierda  
 • Hybrid Virtual Classroom Workshop (English)
  Door: Zac Woolfitt & Frank Gombault  
 • De inzet van data in je onderwijs. Hoe doe je dat? (HO en PO sessie)
  Door: Garmt Meulendijks & Ria Jacobi  
 • Digitale geletterdheid integreren in wereldoriëntatie met gebruikmaking van een Greenscreen en Augmented Reality! (PO sessie)
  Door: Astrid van der Zon  
 • Omgevingsonderwijs met Actionbound workshop (PO sessie)
  Door: Gerton Cazemier  

Meer informatie en aanmelden 

Meer informatie over de lectorale rede en de workshops en het volledige programma vind je in de aankondiging van Hogeschool Inholland. Hier kun je je ook aanmelden voor de rede en/of workshops en aangeven of je fysiek of online bij de rede en de workshop over Hybrid Virtual Classrooms bent. 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen