Workshopmaterialen Blending Your Education

Een workshop Blended Learning, waarschijnlijk zijn er meerdere mensen in deze community die dit wel eens geven. Ik ben er een van. Vandaag gaf ik een workshop tijdens de LDE-CEL annual meeting en ik dacht, misschien kunnen anderen deze materialen ook in hun instelling gebruiken. Zodoende dat ik ze in deze post deel.

Blauwe en rode verf die mengt

Regelmatig geef ik workshops over blended onderwijs. De workshops hebben veelal de opzet dat ik eerst een introductie geef (van ongeveer 20 minuten) en dat docenten daarna zelf aan de slag gaan met het maken van een blended wave.

Deze workshop heb ik nu een aantal keren online gegeven. Om docenten te ondersteunen met het maken van de blended learning wave, heb ik een powerpoint werkbestand gemaakt waar docenten zelf mee aan de slag kunnen.

Mocht je nou zelf ook een workshop blended learning willen geven, of de materialen willen bekijken of gebruiken, dan zijn ze hieronder te downloaden. Alle materialen zijn beschikbaar onder een CC-BY licentie. Dit betekent dat ze hergebruikt, aangepast en gedeeld mogen worden, mits er een verwijzing is naar het oorspronkelijke materiaal.

De omslagafbeelding is gemaakt door Bilal O. en is beschikbaar met Unsplash license

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 6 reacties

Reactie van J. Versluis

Is de introductie van 20 minuten ook opgenomen en beschikbaar?

Reactie van Hoebe E.K.

Dank! Het was een korte maar zeer complete workshop. Voor iedereen die al met blended learning bezig is een handig overzicht.

Gerelateerde artikelen