Kernteam SIG Digitaal toetsen zoekt versterking!

Vind jij het leuk om samen met collega’s uit andere instellingen samen te werken en kennis te delen? En ben je in de dagelijkse praktijk actief op het terrein van digitaal toetsen en beoordelen? De SIG digitaal toetsen is op zoek naar twee nieuwe kernteamleden.
Graag willen we expertise vanuit het MBO binnenboord halen en ook willen we meer aandacht besteden aan formatief evalueren. 

Over de SIG Digitaal toetsen

SURF verbindt experts uit verschillende onderwijsinstellingen in zogenoemde Special Interest Groups (SIG's). Deze netwerken stimuleren samenwerking en kennisdeling op het gebied van ICT-innovatie. Iedere SIG heeft een kernteam van enthousiaste vrijwilligers uit verschillende instellingen. Binnen het kernteam van de SIG Digitaal Toetsen ben je, samen met SURF, medeverantwoordelijk voor het organiseren van evenementen. Deze evenementen zijn bedoeld om kennis over digitaal toetsen te bevorderen en vraagstukken op te halen vanuit instellingen. De focus ligt hierbij op onderwijs- en toetsdeskundige vraagstukken die in verband staan met beleid, techniek en onderwijslogistieke processen.

Wie we zoeken

Ben jij een ervaren professional binnen een onderwijsinstelling voor MBO, HBO of WO? Bijvoorbeeld een toetsdeskundige, onderwijskundig adviseur, stafadviseur, onderwijstechnoloog of blended learning specialist?
We willen ons kernteam graag versterken met de volgende expertises: kennis en ervaring van het MBO en kennis en ervaring met formatief evalueren.

Solliciteren en meer informatie

Herken jij je in deze expertises? En kun je gemiddeld 2 uur per week vrijmaken? Stuur dan een korte motivatie + CV naar digitaaltoetsen@surf.nl 
Als je meer wilt weten over het werken in de SIG Digitaal toetsen kun je ook contact opnemen met een van de kernteamleden.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties