Naar een landelijk platform voor het maken, bewerken en delen van digitale content.

Ben je actief binnen een (vak)community? Dan krijgen we graag jouw input!

Binnen de zone “Naar digitale (open) leermaterialen” van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT, werkt SURF samen met een aantal hoger onderwijsinstellingen en de werkgroep bibliotheken, open en online onderwijs aan de ambitie dat docenten/wetenschappers en studenten bij leer- en onderwijsprocessen de mogelijkheid wordt geboden om een optimale mix van leermaterialen samen te stellen en te gebruiken. We werken aan concrete oplossingen voor docenten die effectief willen samenwerken met vakgenoten binnen hun instellingen of op landelijk niveau binnen een (vak)community.

Eén van die oplossingen is een landelijk digitaal platform voor het vinden, maken, bewerken en delen van digitale leermaterialen. Het gaat daarbij om zowel open als gesloten, commerciële en niet-commerciële materialen.

Om aan te sluiten bij de behoefte willen wij graag in contact komen met docenten/wetenschappers die binnen een (vak)community actief zijn, of die met vakgenoten leermaterialen willen delen. Via een interview van ongeveer 1 uur willen we zicht krijgen hoe wij het platform en de ondersteuning het beste kunnen inrichten.

Ben je actief binnen een vakcommunity? Of ken je iemand die dat is? Dan zouden wij graag met in contact voor een interview. 

Neem hiervoor contact op met Daphne Ariaens, projectleider werkgroep Infrastructuur en Content.

mail: daphne.ariaens@icloud.com, mobiel: 0615550228

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen