Jaarlijks congres Innovative Learning Spaces in Amsterdam van 15 tot 17 sept 2021

Jaarlijks is er een congres over Innovative Learning Spaces. De doelgroep is breed van elearningconsultant, bibliotheekmedewerker, architect, docent, opleidingsdirecteur tot facilitair medewerker.
Het congres heeft een traditie om om de 2 jaar te wisselen van locatie. Na Praag en Barcelona was Amsterdam aan de beurt. Vorig jaar was het congres geheel online en dit jaar hopen de organisatoren het congres in een hybride vorm te organiseren met ook deelnemers in de zaal in Amsterdam. 

Inmiddels is bekend dat op 15-17 sept 2021 het congres georganiseerd wordt in Amsterdam. Het programma is op te vragen via deze link 

Noteer de datum alvast in de agenda.
Ditmaal wordt het een 3 daags hybride evenement en zal de focus zijn op “the future of learning environments, technology-infused learning space design, career-focused education design, delivering the same engaging experience to online students as on-campus students and many more important topics”.

De eerste dag zijn er drie workshops met interactie en netwerkmogelijkheden en dan 2 dagen veel casestudies en enkele interactieve sessies.

Zodra we meer weten zullen we jullie op de hoogte brengen.

Wil je al een indruk krijgen lees dan hier de impressies van vorig jaar van enkele NL deelnemers en de samenvatting van alle presentaties door de voorzitter Mark Swales 

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties