Noteer alvast! Webinars Vraagbaak online onderwijs tot en met juni

Er staan weer een aantal mooie webinars op de planning de komende maanden. In dit artikel geven we je een sneak peek van de webinars over podcasts en programmatisch toetsen. Mis het niet en meld je nu alvast aan!

De podcasts als krachtig middel in het onderwijs 

Vrijdag 13 mei, 11.00 uur

Podcasts zijn populair. Bijna de helft van de Nederlanders luistert weleens naar een podcast. Misschien luister je wel eens naar een podcast om kennis bij te spijkeren. Maar wist je dat het ook een krachtig middel is in het onderwijs? Als kennisbron bijvoorbeeld, of als werkvorm waarbij je studenten zelf een podcast laat maken. Laat je tijdens dit webinar inspireren om ook met podcasts aan de slag te gaan in jouw onderwijs!

Meld je aan voor dit webinar

 

Toetsen op de schop: van afrekenen naar waarderen

Vrijdag 10 juni, 11.00 uur

Programmatisch toetsen is ‘hot’. Een prachtig concept om toetsen en leren elkaar te laten versterken. Maar hoe richt je dit proces van programmatisch toetsen nou goed in? Ervaringen uit de recente praktijk laten zien dat vraagt om een gedegen herontwerp van onderwijs en toetsen. In dit webinar geven Tamara van Schilt-Mol, Liesbeth Baartman en Jan Berends je handreikingen voor een aanpak en maak je kennismaken met de door hen ontwikkelde leeromgeving waar iedere docent of onderwijsontwerper gebruik van kan maken.

Meld je aan voor dit webinar

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties