Studiereis naar Media & Learning - inschrijving geopend

Ga samen met Nederlandse collega's mee naar de Media & Learning 23 conferentie. Een mooie kans om kennis op te doen rond het thema Where Pedagogy meets Media en om je Nederlandse netwerk te vergroten. 

Op de conferentie Media & Learning 23 staat het thema Where Pedagogy meets Media centraal. Een breed thema waarin veel onderwerpen aan bod komen:

  • Media 
  • Blended learning
  • AR en VR (XR)
  • Learning spaces
  • ...

De conferentie zal plaatsvinden op dinsdag 20 en woensdag 21 juni in Leuven, België. Bekijk hun website om het programma en alle thema's te zien. 

Studiereis light

SURF is bezig met het organiseren van een studiereis light. Je boekt dan zelf de conferentie, reis en hotel. SURF zal een aantal zaken daar omheen organiseren:

Nederlandse delegatie

Jij kunt je bij de Nederlandse delegatie aansluiten. Dat maakt het nog makkelijker om met de Nederlandse collega's te sparren tijdens de conferentie. En je vergroot zo je netwerk. 

Inhoudelijke bijeenkomst

Op maandagmiddag 19 juni organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten. We zijn bezig met bezoeken rond de thema's XR, Learning spaces en Centers of Teaching and Learning.

Netwerk diner

Op maandagavond 19 kun je aanschuiven bij ons netwerk diner. Kosten € 40,-.

Hotel

We verblijven in het Penta hotel. Fijn als je hier ook voor kiest dan is dit de uitvalsbasis van de Nederlandse delegatie. Je moet het hotel zelf boeken.  

Entree Penta hotel
Entree Penta hotel

Reis

Regel zelf je reis. Boek bijvoorbeeld je trein via NS International. Vanaf station Leuven is het 14 minuten lopen naar het hotel. Het Penta hotel heeft informatie over "groen" transport en ze beschikken over een parkeergarage. 

Sluit je aan? Schrijf je in. 

Je kunt je nu inschrijven

Stadhuis Leuven
Gegevens van de M&L website

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 6 reacties

Reactie van Gül Akcaova

Leuk! Zijn er al ideeën over hoe jullie de ervaringen en nieuwe inzichten terugkoppelen? Helaas kan ik niet mee, maar ben wel ontzettend benieuwd naar wat jullie ophalen.

Reactie van Wim Glas

Hallo allemaal. Ik heb me zojuist opgegeven voor de pre-conference Session 1 : 13:30 – 15:00 . Dan kan ik me daarna inchecken in hotel en misschien daarna nog even Leuven in voordat we gaan dineren. Tot de 19e !

Reactie van Michel Jansen

Het programma voor de maandag middag krijgt steeds meer vorm:

13.00 uur: XR
Presentaties en in gesprek met:
Sven Graindor - XR Project Lead & Developer van het BioMedical Technology Lab van de KU Leuven
Wim Nijst – van het XR- actieplan van de Vlaamse overheid

15.00 uur: Learning spaces
Rondleiding onderwijsgebouw Agora
Open gesprek

16.00 uur: Onderwijsondersteuning met CTL’s
Open gesprek

17.00 uur: Einde

Meer informatie staat ook op https://www.surf.nl/agenda/studiereis-naar-media-learning-conferentie