Vacatures kernteam nieuwe SIG Learning spaces

In Nederland is er steeds meer aandacht voor learning spaces. Daarom hebben aantal experts uit het Nederlandse hoger onderwijs en SURF een nieuwe Special Interest Group opgericht: Learning Spaces

Op 22 mei 2019 kwamen 40 geïnteresseerden bijeen tijdens de kick-offbijeenkomst om kennis uit te wisselen en te brainstormen over de activiteiten die een op te richten SIG Learning spaces kan ondernemen. Met deze input kan het op te richten kernteam een jaarplan opstellen.

Ontwerpteam aan het werk op laptops aan een tafel

Er zijn richtlijnen voor het oprichten van een SIG waarin staat wat een SIG doet en wat we van de leden van het kernteam verachten. Voor het kernteam zoeken we leden verdeeld over de verschillende type instellingen, onderwijsniveaus en de verschillende relevante disciplines. Daarnaast is het een voorwaarde dat dit thema aansluit op je reguliere werkzaamheden. We zoeken enthousiaste experts die zin en tijd hebben om de SIG vorm te geven.

https://surfdrive.surf.nl/files/index.php/s/EK0E4D6eClcvDex

De aanmelding voor het kernteam van de SIG staat nu open. Stuur een e-mail met een toezegging van inzet, je ervaring, je rol in het onderwijs (type stakeholder) en motivatie naar michel.jansen@surfnet.nl. Geef ook aan of je naast lid ook een rol als voorzitter of secretaris ambieert. De aanmelding staat open tot en met 31 mei.

Aanmelden en procedure voor het kernteam

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties