Programma SURF Onderwijsdagen 2018: trends, geleerde lessen en samen aan de slag!

Wil jij binnen je eigen instelling (nieuwe) stappen zetten op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT? En zoek je daarvoor inspiratie, trends, geleerde lessen, nieuwe contacten en concrete handvatten. Kom dan naar de SURF Onderwijsdagen 2018 op 6 en 7 november in Congrescentrum 1931 in Den Bosch!

Enkele highlights uit het programma van deze 20e editie:

  • De Delftse hoogleraar en ondernemer eborah Nas gaat in haar keynotesessie in op welke technologietrends het onderwijs de komende 20 jaar gaan transformeren.
  • Doe de Type Innovator Indicator Test op het netwerkplein en ontdek welk type onderwijsinnovator jij bent. Want: onderwijsinnovatie blijft mensenwerk.
  • Ga terug in de tijd en volg de trendsessie over de onderwijsinnovaties die het 20 jaar geleden leken te gaan maken.
  • Neem deel aan de doorlopende innovatiesessie waarin jij mede bepaalt welke onderwijsinnovatie-onderwerpen daar aan de orde komen. 
  • Zet het onderwijs in beweging door zelf in beweging te komen. Hoe? Dat zie je vanzelf op 6 en 7 november ;)
  • En last, but not least: kom naar het Onderwijshackersdiner met de uitreiking van de SURF Onderwijsawardsen aansluitend feest op dinsdagavond 6 november.

> Bekijk het hele programma

Voor wie?

De SURF Onderwijsdagen zijn bedoeld voor bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, programmamanagers onderwijsinnovatie, onderwijsmanagers en docenten uit het mbo, hbo en wo die zich bezighouden met onderwijsinnovatie met ICT.

Zet onderwijs in beweging

Schrijf je in en zet het onderwijs in beweging door (nieuwe) stappen te zetten op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Tot en met 15 oktober kun je gebruikmaken van de vroegboekkorting. Je betaalt dan 225 euro voor 1 dag en 400 euro voor 2 dagen.

> Schrijf je in voor de SURF Onderwijsdagen 2018

PS 1. Kom je met 10 of meer personen van dezelfde instelling? Maak dan gebruik van de groepsregistratie. Stuur een mail naar owd@surf.nl.

PS 2: Ken jij of ben jij een onderwijshacker: iemand die met behulp van ICT verandering en innovatie in het onderwijs mogelijk maakt en het naar een hoger plan tilt? Jezelf of iemand aanmelden voor een SURF Onderwijsaward kan nog tot 1 oktober.

Logo van SURF onderwijsdagen 20 jaar editie

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties

Gerelateerde artikelen