Webinars in maart: open leermaterialen, hybride onderwijs en online proctoring

In maart staan drie webinars op de planning van de Vraagbaak Online Onderwijs. Wil jij weten hoe je makkelijker leermaterialen deelt in een vakcommunity? Ga je aan de slag met hybride onderwijs en ben je op zoek naar tips & tricks? Of ben je benieuwd naar een werkbaar proces voor online proctoring in het onderwijs? Lees dan even verder. En meld je nu alvast aan!

12 maart: Goed hybride onderwijs: tips & tricks 

Hoe geef je goed Hybride Onderwijs in een Virtual Hybrid Classroom? We kunnen veel leren uit de ervaringen van vorig jaar. Toen mocht een klein deel van de studenten weer naar de campus en werd volop geëxperimenteerd. In dit webinar delen we de tips en tricks uit deze ervaringen en vertellen experts meer over de mogelijkheden en afwegingen die je hebt. Zodat jij goed bent voorbereid op een volgende periode hybride onderwijs! 

Datum: Vrijdag 12 maart 
Tijd: 11.00 – 12.00 uur 

Ga naar Uitgebreide informatie en aanmelden

Uitgebreidere informatie volgt binnenkort.

19 maart: Open leermaterialen uitwisselen in je vakcommunity

Wil jij jouw onderwijs verrijken met leermaterialen van anderen? En zoek je naar een goede aanpak om leermaterialen open te delen? In een actieve vakcommunity wordt samen leermateriaal maken en uitwisselen makkelijker. Hoe je dat doet? In dit webinar presenteren we een stappenplan én krijg je tips en inspiratie van actieve vakcommunities en experts.

Datum: Vrijdag 19 maart
Tijd: 11.00 – 12.00 uur

Ga naar uitgebreide informatie en aanmelden

26 maart: Een werkbaar proces voor online proctoring in het onderwijs

Ondersteuners, examencommissies, docenten en studenten hebben de afgelopen periode ervaring opgedaan met online proctoring. Het proces om online proctoring goed in te zetten bleek complex en vroeg veel inspanning van alle betrokkenen. Tegelijkertijd, zo kon de studievoortgang wel geborgd blijven. In dit webinar onderzoeken we wat een werkbaar proces voor online proctoring kan zijn. Aan de hand van ervaringen en adviezen van experts.

Datum: Vrijdag 26 maart
Tijd: 14.00 – 15.00 uur

Meld je nu alvast aan voor dit webinar

Uitgebreidere informatie volgt binnenkort.

 

Volg de Vraagbaak Online Onderwijs op SURF Communities en op LinkedIn en blijf op de hoogte van al onze publicaties en webinars.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties