SURF Communities is vernieuwd!

Heb je het gezien? SURF Communities is vernieuwd. SURF Communities is hét platform voor iedereen die binnen het onderwijs en onderzoek werkt aan innovatie met ICT. Kennis delen, elkaar inspireren en contacten leggen staan centraal. En vanaf nu kan dat nog makkelijker!

Lees nu wat er is veranderd en neem vooral een kijkje op de vernieuwde site!

Volg artikelen en auteurs die voor jou interessant zijn

Naast het volgen van communities van jouw interesse, kan je nu ook met één klik een artikel of een auteur volgen. Zo blijf je op de hoogte van discussies over specifieke artikelen of de nieuwste artikelen van je favoriete auteur.

Mis geen update meer met verbeterde meldingen

We houden je automatisch op de hoogte van updates van communities, auteurs en artikelen die jij volgt. Dat doen we per wekelijkse mail en via een melding op jouw profielpagina.
Heb je hier geen behoefte aan? Meld je dan gemakkelijk af via jouw profielpagina.

Wil jij een artikel delen? Lees hoe het werkt

Wil je kennis en ervaring delen met andere community-leden? Plaats dan een artikel in het Nederlands of Engels. Dat kan gaan over een innovatieproject, inzichten uit onderzoek, tips uit een pilot of een ander onderwerp dat jij interessant acht. Lees hier hoe je een artikel plaatst.

Log eenvoudig in en haal meer uit SURF Communities

Inloggen op SURF Communities kan eenvoudig met SURFconext of met eduID. Via jouw profiel zie je nu ook persoonlijke meldingen. Maak je profiel compleet en publiceer, reageer en kom in contact met vakgenoten.

Populaire artikelen uitgelicht op de homepage

De homepage van SURF Communities hebben we overzichtelijker ingericht. Zo zie je direct de laatst geplaatste artikelen en de populairste artikelen van het moment.

Heb je een vraag? Check de Veelgestelde vragen of mail ons

Veel gestelde vragen beantwoorden we in onze nieuwe FAQ. Heb je een andere vraag of een suggestie voor SURF Communities? Mail ons dan via communities@surf.nl.

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 1 reactie