26 en 27 november: 5th Summit Innovative Learning Spaces in Amsterdam en online

Jaarlijks congres over innovatieve Learning Spaces met internationale sprekers komt naar NL.  Er wordt toegewerkt naar een congres waar deelnemers fysiek aanwezig zijn, maar er is ook de mogelijkheid voor online deelname. 
Voor leden van de SIG Learning Spaces is er een aparte korting. 

Het jaarlijkse internationaal congres Summit Innovative Learning Spaces zal dit jaar in Amsterdam worden georganiseerd op 26 en 27 november. Vorig jaar waren er ruim 30 deelnemers uit NL die hun impressies gedeeld hebben.

Het is een kleinschalige conferentie (ongeveer 120 internationale deelnemers) met een mix van onderwijs mensen, vastgoed en facilitair en bibliotheek vertegenwoordigers en architecten en bouwadviseurs en meubelbranche.
Het onderwerp innovative learning spaces wordt van alle kanten belicht en door de kleinschaligheid is er veel onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers. 

Vanuit de SIG Leaning Spaces werken we mee aan het programma en gaan de EUNIS Award winnende innovatieve multi-flexibele ‘lecture’ hall van het Amsterdam Medische Centrum bezoeken.

De richtlijnen tav het coronavirus worden nauwlettend gevolgd om zorg te dragen dat dit congres kan plaatsvinden. Het is dit jaar ook mogelijk om het congres online te volgen. Wederom hebben we een speciale extra korting geregeld voor leden van de SIG Learning Spaces.
Bijgevoegd het programma waar de kortingscode voor 1 of 2 deelnemers per instelling vermeld staat. 

Heb je belangstelling om te gaan geef het dan ook even door aan Marij Veugelers . Zij heeft contact met de congresorganisatoren inzake deze kortingsregeling. 

5th Innovative Learning Spaces congres in november in NL
Speciale korting voor SURF SIG Learning Spaces leden

Auteur

Reacties

Dit artikel heeft 0 reacties